Kamagra Gel

Kamagra Gel

Kamagra Gel

Cena 1 Kutije – 1200 din
Cena 5 Kutija – 4200 din
Cena 10 Kutija – 7600 din
SMS porucivanje na 061-28-57-988
Kamagra kutija od 7 kesica
Stalna AKCIJA na 2, 5 i 10 kutija
TOP CENA
SA SERTIFIKATOM

1,200.00 RSD

Kamagra gel se nalazi u kesicama, jedna kutija sadrzi sedam kesica, pakovanje je original sa dva holograma. Kamagra gel je afrodizijak koji vrlo brzo nakon konzumiranja izaziva veliki priliv krvi u vas polni orgam a samim tim i potpunu erekciju. Iako je viagra prvi preparat za potenciju na bazi sildenafil citrata, koji je kada se pojavio izazvao pravi bum, još veću radost korisnicima je donelo pojavljivanje KAMAGRE u gelu. Sildenafil citrat kao aktivna supstanca kamagra gela deluje tako što se vezuje za specifične receptore na krvnim sudovima polnog organa i dovodi do njihove bolje prokrvljenosti tako što blago širi krvne sudove penisa i za razliku od preparata koji su u tabletama, kamagra gel se lakše upotrebljava, iskoristljivost aktivne supstace je veće i brže deluje. Usled širenja krvnih sudova, vazodilatacije dotok krvi u krvne sudove penisa je veći, a tako je i erekcija jača i duže traje, a ejekulacija obilnija. Kamagra gel ima dejstvo od četiri do osam sati i to zavisi od stanja krvnih sudova penisa, tj. kakva je njihova elastičnost. Dužina delovanja kamagra gela zavisi i od toga da li je korisnik pušač, da li konzumira alkohol i kako se hrani pre uzimanja preparata. Kamagra gel deluje samo uz seksualnu stimulaciju (u prisustvu seksulanog objekta). Uz pomoć kamagra gel doživećete seksualno iskustvo koje nikada do sada niste doživeli, a to je puna erekcija na najmanji seksualni nadrazaj partnerke i celunoćnu želju za seksom. Interesantan podatak je da četiri od pet parova koji probaju kamagra gel, nastavljaju da ga stalno koriste. kamagra gel se uzima 20-60 minuta pre seksualnog odnosa u dozi od 100mg sidenafil citrata (1 kesica) . Najbolje efekte pokazuje kada se uzima pre jela, na prazan stomak sa što manje tečnosti, ili bez tečnosti. Nije preporučljivo konzumirati alkohol uz kamagra gel. Nije preporučljivo konzumirati velike ili masne obroke neposredno pre uzimanja kamagra gela. Nije preporučljivo uzimati više od jedne kesice gela dnevno jer može doći do neželjenih efekata. Kamagra gel je takav preparat, koji vas gotovo ostavlja bez reci, jer uz kamagra gel za potenciju, postajete prava sex masina.

Cena za kamagra gel, oral jelly sildenafil je povoljna a prodaja je online, dostava na adresu navedenu u narucbenici. Da bi prodaja tj kupovina bila validna, morate pravilno popuniti narudzbenicu.

Samo nekoliko minuta nakon konzumacije, bićete spremni za početak jedne uzbudljive priče koja traje satima. Dejstvo nije moguće bez prethodne seksualne stimulacije što znači da nećete imati nepredvidive situacije  i erekciju kad se najmanje nadate. Kamagra je fantastično osmišljen koncept koji će vam rešiti probleme erektilne disfunkcije zauvek. Preporuka za ovo sredstvo dolazi sa svih krajeva sveta zbog izuzetnog efekta, dugotrajnosti ali i fenomenalne cene, sniženja dok je tu i akcija koja ostavlja bez daha. Oduševite i sebe i svoju partnerku svojom snagom i elanom u krevetu i prepustite  se svim čulima svaki put. Apsolutno je bezbedno koristiti ovaj preparat za potenciju jer ne utiče ni na jedan segment vašeg zdravlja. Sa sigurnošću možete koristiti Kamagru bez straha o zavisnosti, kontra idikacijama i bilo kojim problemima. Vratite u svoj život energiju, strast i moć koju ćete znati da kontrolišete.