Kafa za Zene

Kafa za Zene

Kafa za zene za seksualnu stimulaciju

CENA ZA 4 KESICE – 1800 din
CENA ZA 8 KESICA – 3000 din
CENA ZA 12 KESICA – 4200 din
SMS porucivanje 061-28-57-988
ORIGINAL

1,800.00 RSD

Kafa za zene afrodizijak namenjen zenskoj populaciji za sexualnu stimulaciju. Kafa za zene je prava stvar za zene i devojke koje imaju problema sa nadrazajem u sexu. Neverovatan preparat za zene, kafa, nesto sto gotovo nijedna dama nece da odbije.

Kafa za zene je afrodizijak koji je ustvari instant kafa kojoj je specijalnim postupkom dodat sajtojak zenski afrodizijak. Potpuno bezbedna za konzumiranje, neizaziva nezeljene efekte, bez specificnog mirisa i ukusa.

Da bi kafa za zene otpocela svoje dejstvo kod zena potrebna je i najmanja sexualna stimulacija. Znak da je kafa otpocela svoje dejstvo je crveni obrazi, ubrzan i kratak dah, vagina mnogo vlazi i izaziva prijatan svrab u njoj. Kafa ima jednu osobinu veoma posebnu, moze da dovede do vaginalnog svrsavanja sto kao sto znamo svaka zena voli da dozivi. Dejstvo pocinje oko 15 minuta nakon konzumiranja.

Cena za afrodizijak kafa za zene je zaista povoljna, i cena kod nas na sajtu je niza od konkurencije. Prodaja se vrsi online, narucivanjem sms porukom.